Palvelut & HINNASTO

Varausehdot: mikäli perut alle 24h ennen aikaa tai jätät saapumatta, perin tällöin hieronnan hinnasta 50%. Poikkeuksena sairaustapaukset, tällöin ei veloitusta tule.

Tarjoan klassisen hieronnan lisäksi urheiluhierontaa, johon kuuluu muokkaavaa käsittelyä, palauttavia/valmistavia käsittelyitä sekä passiivisia venytyksiä. Lisäksi urheiluhieronnassa otetaan urheilijan tai liikkuvan ihmisen kokonaistilannetta huomioon ja muokataan käsittely sen mukaan. Yhdistelen ns. perushieronnan aikana klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan menetelmiä. Faskiakäsittely on myös ohjelmassa, lisätietoa faskioista hinnaston alla. Faskiakäsittelyiden pituus on joko 90min tai 120min. Lisäksi käsittelyyn voidaan yhdistää nivelten mobilisointeja. Valikoimassa myös hieronnan ja liikeharjoittelun yhdistämistä. Etenkin urheilijoilla ja paljon liikkuvilla on mahdollisuus käydä liiketestauksessa ja teettämässä lihashuoltosuunnitelma. Huomioithan, että ainakin ensimmäisellä kerralla tehdään haastattelu ja mahdolliset tutkimukset, jotta pystyn antamaan sinulle laadukkaampaa hoitoa.  

Maksutavat ovat pankki-/luottokortti, Mobilepay, ePassi Hyvinvointi ja Smartum Hierontasaldo. EPassia ja Smartumia käytettäessä et voi hyödyntää alennuksia.Mikäli joudut perumaan ajan, pyydän tekemään sen puhelimella (viestikin käy).

Hieronta/urheiluhieronta/faskiakäsittely

30 min 30 €

Ns. täsmäisku johonkin kohtaan, esim. pohkeet, hartiat jne. Ei urheiluhierontana.

45 min 40 €

Tässä ajassa ehtii käsitellä esim. yläselän tai alaselän.

60 min 50 €

Sopiva aika vaikka selälle tai jaloille.

75 min 60 €

Syvällisemmin ehtii käsitellä selkää, jalkoja tai selkä + rinta -aluetta.

90 min 70 €

Oma suosikki esim. hyvään jalkojen tai koko selän käsittelyyn. Saatavilla myös faskiakäsittelynä

120 min 90 €

Toinen oma suosikki, todella huolellisesti ehtii tekemään esim. jalat tai selkä-rinta-käsi-akselin. Ehtii toki myös esim. jalat + selän tässä ajassa. Saatavilla myös faskiakäsittelynä

Hieronta ja liikeharjoittelu

60 min 50 €

Ensin tehdään testit, jonka mukaan käsitellään ja tehdään yhdessä tilanteeseen sopiva liikeharjoittelu. 60min voidaan toteuttaa myös pelkkänä harjoitteluna

75 min 60 €

Tehdään testit, jonka mukaan käsitellään ja tehdään yhdessä tilanteeseen sopiva liikeharjoittelu. Ehditään  tekemään enemmän kuin 60 min ajassa.

90 min 70 €

Tehdään testit, jonka mukaan käsitellään ja tehdään yhdessä tilanteeseen sopiva liikeharjoittelu. Pystytään kattavammin tekemään kuin lyhyemmissä ajoissa.

120 min 90 €

Tehdään testit, jonka mukaan käsitellään ja tehdään yhdessä tilanteeseen sopiva liikeharjoittelu. 120 min ajassa saadaan hyvin keskitettyä  hieronta ja liikeharjoittelu laajalle alueelle.

Liiketestaus (30 min) 25 €

Testataan tarpeen mukaan voimaa, liikkeen hallintaa ja liikkuvuutta.

Lihashuoltosuunnitelma (60 min) 50 €

Kartoitetaan tilanne haastattelun kautta, tehdään tarvittavat testit ja tehdään asiakkaan treeniaikatauluun soveltuva lihashuoltosuunnitelma.

Lisäpalvelut

Lahjakortit

Lahjakortteja myynnissä kaikille palveluille. Lahjakorttien myynti järjestyy ottamalla yhteyttä ja sopimalla hakuaika. Kortit laskutetaan vasta, kun kortin saaja on korttinsa käyttänyt.

Voimassaoloaika 6kk ostopäivästä.

Alennusryhmät

Opiskelijat -5%

Voimalan jäsenet -5%

Eläkeläiset -5%

OKKL Sporttipassi -10%

 

Laskutuslisä 2€/lasku

 

Seura-/joukkue-etu

Olen aina kiinnostunut sopimuksesta seurojen/joukkueiden kanssa. Mikäli haluat joukkueellesi tai seurallesi yhteistyösopimuksen, ota yhteyttä.

Faskiakäsittely

Faskia tarkoittaa pääasiassa kollageenista muodostuvaa sidekudosta, joka jakaa kehon osat (esim. elimet ja lihakset) erilleen. Lisäksi sen tärkeä tehtävä – etenkin lihasten suhteen – on välittää ja jakaa kehoon kohdistuvia voimia, jotta liikkeen tuottaminen olisi mahdollisimman taloudellista.⁣

Mikäli faskian toiminta on rajoittunutta, liikerajoituksia ja kiputiloja saattaa ilmetä. Faskiakäsittelyllä pyritään parantamaan faskian eri kerrosten välistä liukua ja näin tuomaan lisää liikkuvuutta. Käsittelyä tehdään tavallisesti käsin liikkeen kautta, faskiaraudalla tai imukupeilla, joista itse käytän käsiä ja rautoja. Huomiona, että raudalla tehtynä käsittely voi alkuun sattua ja tehdä mustelmaa, mutta kun kalvojen välinen liuku paranee, käsittely ei tunnu oikein miltään. ⁣

Faskiakäsittely sopii kaikille, mutta koska käsittely pyritään kohdistamaan ensisijaisesti lihaksen pinnalla olevaan kalvoon, se ei ole välttämättä niin raskas keholle. Näin etenkin urheilijoiden on hyvä antaa mahdollisuus faskiakäsittelylle, koska sitä periaatteessa voidaan tehdä ennen treenejäkin.⁣