Personal Training/ valmennus

Varaa ilmainen tapaaminen

Alkukartoitukset ja valmennukset teen pääasiassa Sportello Fitin tiloissa (Alppila, Kaarnatie 38; City Kansankatu 47), valmennuksia voidaan suorittaa myös kaupungin saleilla. Kaikkiin valmennuksiin kuuluu ohjelman/ohjelmien (ja mahdollisen tapaamisen lisäksi) mahdollisuus yhteydenpitoon kanssani. Alkukartoituksessa pohditaan yhdessä tavoitteita, toiveita, kokonaiskuormitusta, ravintoa ja unta sekä taustoja, joiden mukaan ohjelmia lähdetään rakentamaan.

 

Sportellossa hinnat menevät toistaiseksi heidän Personal Training-hinnaston mukaisesti, mutta kevään aikana on tulossa muutosta ja alla olevat hinnat ovat hintani myös heillä. 

 

Maksutapoina käyvät lasku tai työnantajan tarjoamista eduista ePassi, Smartum ja Edenred. Unimoven Sporttipassilla saat valmennuksista 10€ alennusta.

Personal training

Konsultaatio 0€

Kesto 30min. Kartoitetaan tilannettasi ja mietitään yhdessä tarpeisiisi sopiva ohjelma.

Tuntihinta  85€

Voidaan käydä yhdessä läpi tekniikoita tai pitää esim. liikuntataito- tai liikkuvuustunti. Voit käyttää hinnan myös saliohjelmaan ja sen läpi käyntiin.   

Perus 195€/kk

Hintaan kuuluu ohjelmat, tapaamiset keskimäärin joka toinen viikko ja yhteydenpito/seuranta. Reagoidaan muutoksiin nopeasti tarvittaessa ja olen tapaamisten välillä nopeasti tavoitettavissa.

Super 375€/kk

Hintaan kuuluu ohjelmat, viikoittaiset tapaamiset ja yhteydenpito/seuranta. Reagoidaan muutoksiin nopeasti tarvittaessa ja olen tapaamisten välillä nopeasti tavoitettavissa.

Erikoispalvelut

Urheilijan fysiikkavalmennus

Lajianalyysiin perustuvat testit ja niiden perusteella ohjelmien luominen tavoitteidesi mukaan. Hinta määritellään erikseen, kysy lisätietoja. 

Yksilöllisyys

 

Jos ei löydy sinulle sopivaa vaihtoehtoa, laita viestiä ja mietitään yhdessä sinulle sopiva paketti. 

Parivalmennus

Jos haluatte ohjelman tai ohjelmat pariskuntana tai kaverin kanssa, molemmat saavat 20% alennuksen. Ohjelmien läpikäynnit tehdään samaan aikaan molemmille tässä tapauksessa.

Ryhmä- tai joukkuevalmennus

Hinta sovitaan erikseen ja se sovitaan tarpeen mukaan. Pyritään tekemään sellainen paketti, että kaikki ovat tyytyväisiä.

Valmiit ohjelmat

Ryhti 50€

Ohjelman tavoitteena on lisätä yläselän alueen voimaa ja liikkuvuutta ja saada näin kipua hellittämään. 

Alaselkä 50€

Ohjelman tavoitteena on kehittää alaselän voimaa ja liikkuvuutta ja saada kipuja pois. 

Lonkka  50€

Ohjelma kehittää lonkan liikkuvuutta ja voimaa ja saattaa vähentää esim. alaselän kipuiluakin

Valmennusfilosofiani

Omaa valmennustyyliäni voisi luokitella termillä ”harjoittele kuin urheilija”. Eri ihmisille tämä tarkoittaa eri asioita, ja sinun ei tarvitse olla urheilija. Treeneissä voidaan käyttää hyväksi monia eri menetelmiä, mutta filosofiaani kuuluu voimaharjoittelun lisäksi hyppyjä, sprinttejä, jarrutuksia, räjähtävyyttä ja liikkuvuutta. Koen, että näin pystyy pitämään toimintakykyään yllä hyvin ja keho on valmis myös yllättäviin tilanteisiin. Erikoisosaamisenani on liikkuvuuden kehittäminen, joka näkemykseni mukaan koostuu kolmesta osasta: voimasta, liikkeen hallinnasta ja venyvyydestä. Hyvässä liikkuvuusharjoittelussa siis tulee vähintään lämmin, monesti hiki. Kehitän osaamistani jatkuvasti edelleen ja etenkin nopeus- ja tehoharjoittelu kiinnostaa, lajeista/lajiryhmistä pallopelit ovat parhaiten hallussa, lisäksi yleisurheilu ja frisbeegolf kiinnostavat. Haluan kuitenkin mennä asiakkaan ehdoilla ja tavoitteena on olla paras personal trainer juuri sinulle, oli tavoitteena sitten ulkonäölliset tai suorituskyvylliset tekijät. Pyritään löytämään yhdessä sellainen tapa harjoitella, joka sopii juuri sinun tilanteeseesi ja tavoitteena on olla paras valmentaja juuri sinulle.

Personal trainingin/valmennuksen hyödyt

Elämme aikoja, jossa istumatyö on yleisempää kuin koskaan ja liikuntaa ei välttämättä arjessa paljoa tule. Tämä saattaa aiheuttaa vaivoja, joita ehkä olet jo koittanut venyttämällä saada pois, mutta se ei ole ollut pitkäkestoinen apu. Vaikka monesti kehossa saattaa olla kireyden tunnetta, niin se voi olla merkki lihasheikkoudesta. Voimaharjoittelu toimii todella hyvin töissä jaksamiseen, ja personal trainer on hyvä apu sopivan liikuntaohjelman luomisessa. Toki on aina hyvä muistaa myös työn tauottaminen ja arkiaktiivisuus, jotka molemmat ovat erittäin tärkeitä toimintakyvyn kannalta.

Olen kuullut hieronta-asiakkailta, että kun on fyysinen työ, niin ei tarvitse urheilla. Olen huomannut, että näissä tapauksissa monesti työn kokonaiskuormitus on hieman liian raskasta asiakkaan omaan tasoon nähden ja vapaa-ajalla energia voi olla melko vähissä. Voikin sanoa, että raskas työ vaatii raskaat harrastukset ja liikunta on hyvä vaihtoehto – jopa suositeltavaa – työn vastapainoksi. Kun kehoon saadaan liikunnalla lisää kapasiteettia, niin työkin muuttuu helpommaksi. Oma valmentaja auttaa sinua kehittelemään sopivan tavoitteellisen harjoitusohjelman jaksamisen tueksi.

Eri urheilulajit tuovat kropalle omat vaatimuksensa ja vaikka laji itsessään monesti kehittää hyvin ominaisuuksia, voimaharjoittelu (monesti puhutaan oheisharjoittelusta) ja etenkin voiman kehitys eri asennoissa auttavat lajisuoritusta. Voimaharjoittelua voi käyttää sekä lajivoiman kehittämiseen, mutta myös harjoittelun monipuolistamiseen ja mahdolliseen loukkaantumisten ennaltaehkäisyyn. Osaava valmentaja pystyy lajianalyysin ja hyvän pohjatyön avulla tekemään sinulle sopivan ohjelman.

Haluan omalla osaamisellani fysiologiasta, kuormituksesta, kuntoutuksesta ja asiakkaan kohtaamisesta olla juuri sinulle sopiva valmentaja. Tavoitteesi voi olla mikä tahansa ja yhdessä voidaan miettiä elämäntilanteeseesi soveltuva liikuntaohjelma.